ЧИТАВ СВЕТ ЈЕ УЧИОНИЦА

migmigВреме је простор за развијање. Време је живот. Код активности слободног времена најважније је њихово позитивно усмеравање. Свој ентузијазам и идеје сам преточила у програм креативног развоја деце и њихове индивидуализације „Мој срећан распуст“.

У наредних месец дана, на мом сајту ћете моћи да читате чланке, савете и идеје које олакшавају родитељску свакодневицу и чине је лепшом. Већ у другој половини јуна почиње трећи циклус програма „Мој срећан распуст“ . Мисија овог програма су срећна и заиграна деца којој је омогућено да се  што више баве оним што је најважније за њихов развој а то је игра. Управо кроз игру деца најлакше уче о свету око себе, о друштву које их окружује, обичајима, уметности, другим културама, плесу и здравом начину живота. Зато им треба дати прилику за квалитетно учење кроз игру. Малишанима је читав свет учионица, све им је ново и занимиљиво. Они имају безброј питања и ту њихову знатижељу би требало  хранити и подстицати. Наш концепт  је јединствен јер подразумева мноштво различитих активности које се смењују  у краћим интервалима.

2 odgovora na „ЧИТАВ СВЕТ ЈЕ УЧИОНИЦА“

  1. Koliko ja znam, „Moj srećni radpust“ traje već nekoliko godina. Čula sam mnogo lepih reči od mojih učenika i dece mojih prijatelja. Dodje mi da se ja smanjim i prijavim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *